Zakelijke profielfoto

Een zakelijke foto laat zien wie je bent. Want tenslotte is niemand dezelfde. Of het nu is voor je zakelijk profiel op je website,  Linkedin of voor een CV een goed zakelijk profiel laat je uitstraling zien. 

 

Een eerste indruk maak je maar 1 keer en het eerste waar toch wel eerst vaak naar gekeken wordt is je LinkedIn account. Het is natuurlijk niet het belangrijkste maar zal zeker helpen om een goede indruk te maken.

 

Onze zakelijke portretfoto's worden ingezet in nieuwsbrieven, websites, social media, CV's, boekpresentaties (schrijvers) en meer. De zakelijke profielfoto wordt geleverd in lage resolutie in kleur en zwart-wit, in het formaat dat geschikt is voor Linkedin of je CV.
Liever een ander formaat? Geen punt. Dat kan ook. Is de foto bestemd voor drukwerk, dan ontvang je de foto's niet in lage resolutie maar in hoge resolutie.

Meerdere profielfoto's?

Meerdere portretfoto's nodig voor uw organisatie? Ik kom graag bij u langs. Er word dan geprobeerd om meerdere foto's op een dag te doen. Eventueel ook met visagist en haarstylist zodat uw werknemers/collega's er perfect uitzien. Ook een abonnement is mogelijk om bijvoorbeeld uw nieuwe medewerkers te fotograferen op een vaste dag per maand of kwartaal. Neem voor meer informatie contact met op

 

© 2020 Ineke Huizing Fotografie              Nijverheidsweg 62,  2404 HD  Alphen aan den Rijn

© copyright