De fotograaf

Ben je op zoek naar fotografe met meer dan 20 jaar ervaring? Wil je foto's waarvan de kleuren van het scherm spatten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Meer over mij

Ik ben begonnen als trouwfotograaf/portretfotograaf en heb mijn bedrijf in 1997 opgericht. Ik neem ruim de tijd voor het maken van fotoshoots en heb vaak een duidelijk resultaat voor ogen, maar sta daarin natuurlijk open voor jouw wensen. 

 

Vanaf begin 2020 gebruik ik mijn thuisstudio alleen nog voor productfotografie en doe ik de portretfotografie op locatie op je werk of bij je thuis of in overleg  elke andere geschikte locatie.
Ik werk zowel voor de particuliere klant als de zakelijke klant en kom graag naar je toe. Mijn primaire werk is gericht op portretfotografie en productfotografie. Reisfotografie is andere tak is die ik graag doe tijdens mijn reizen, maar door de COVID-19 pandemie ligt dat nu even stil.


 

Mijn werkgebied is hoofdzakelijk de provincie Zuid-Holland en reiskosten binnen 10 km vanaf mijn woonplaats zijn inbegrepen; parkeerkosten worden doorbelast tegen het werkelijke tarief en extra km's worden in rekening gebracht (EUR 0,30 per km).

 

Waar te koop?

Mijn fotowerk is te koop via mijn website, maar ook via Shutterstock, Getty en Dreamstime. Daarnaast staat een gedeelte van mijn werk op Werk aan de Muur.  

 

Wat kan ik je bieden?

Ik werk op basis van een vast tarief voor een fotoshoot; de basis is 45 minuten fotoshoot voor EUR 55,--.

Hierin zit altijd inbegrepen het retoucheren van 2 foto(s). Uiteraard zijn extra foto's bij te bestellen. 
Het aantal foto's die ik maak is afhankelijk van de duur van de fotoshoot. 
Alleen foto's die voldoen aan mijn kwaliteit worden getoond en geleverd. Wil je weten wat in de fotoshoot zit? Ga dan naar de pagina fotoshoot.

Meerprijs in de fotostudio is EUR 25, -- per 45 minuten. Duurt de fotostudio langer, dan is een toeslag van toepassing.

 

Copyright

Goed om te weten op mijn werk rust copyright; dat houdt in dat je mijn werk niet mag bewerken, doorverkopen of gebruiken voor commerciële doeleinden zonder mijn toestemming. Je bent vrij om de foto's te laten printen in elke vorm voor eigen gebruik. Naamsvermelding in social media wordt op prijs gesteld, maar is niet verplicht.

Wordt een gemaakte foto gebruikt in commercieel werk (drukwerk, tv, boeken, publicaties of vergelijkbaar) dan is naamsvermelding verplicht. 

Uiteraard kun je mij inzetten op uurbasis en alle geretoucheerde foto's als digitale bestanden ontvangen.
Dit is maatwerk en en een fotoshoot van 1 uur, inclusief bewerken, de bewerkte digitale foto's, 2 afdrukken

en visagie (1 persoon) kost bijvoorbeeld EUR 145,00. 

Laat mij weten waar je voorkeur naar uit gaat en ik stuur je een offerte op maat.

Ik hoop je gauw eens te zien!

 

Ineke